Højskolesangaftener 2023

Sang bøger

 

"At synge sammen er en pause for X-Factor-tendensen og et tegn på, at vi trænger til fællesskaber." Udtaler Andreas Harbsmeier fra Folkehøjskolernes Forening i Weekendavisen. ”At fællessang er på fremmarch, ser jeg som et udtryk for, at vi trænger til at lægge kravet om at være noget særligt og skille sig ud på alle måder, fra os.”

Det er det vi gør en gang om måneden, på den sidste onsdag kl. 19.30 til 21.00 i Rytterskolen, Storstræde 22 . Og i foråret har vi flere spændende gæsteværter på programmet.

Vi mødes og synger højskolesange sammen – og får nogle ord med om sangene. Kl. 19.30 sidste onsdag i måneden. Alle er velkomne.

Onsdag d. 25. oktober.

Kærlig nat og dag. Livet er. Og det bliver ved. Helt til sidste åndedrag. Charlotte Clante.

 

Hospicepræst på Diakonistiftelsen Charlotte Clante fortæller om sit spændende job blandt patienter og pårørende krydret med masser af dejlige sange fra Højskolesangbogen. Mange forbinder kun hospice med død. Men for os, der arbejder her, er det, det mest livsbekræftende sted at arbejde.

Livet leves på hospice. Der er masser af sorg, vrede, angst og dybe samtaler, men også masser af latter, glæde, musik, sang og ikke mindst håb.

Livet stopper ikke, fordi man venter på døden!

   Arrangementer