Højskolesangaftener

Sang bøger

"At synge sammen er en pause for X-Factor-tendensen og et tegn på, at vi trænger til fællesskaber." Udtaler Andreas Harbsmeier fra Folkehøjskolernes Forening i Weekendavisen. ”At fællessang er på fremmarch, ser jeg som et udtryk for, at vi trænger til at lægge kravet om at være noget særligt og skille sig ud på alle måder, fra os.”

Det er det vi gør en gang om måneden, på den sidste onsdag kl. 19.30 til 21.00 i Rytterskolen, Storstræde 22 . Og i foråret har vi flere spændende gæsteværter på programmet.

Vi mødes og synger højskolesange sammen – og får nogle ord med om sangene. Kl. 19.30 sidste onsdag i måneden. Alle er velkomne.

Forår 2022:

30. marts.  Aftenens gæst er operasanger Ingeborg Børch. Hun gæstede Herstedvester Kirke ved en nytårskoncert hvor hun med sin mezzosopran-røst sang arier til stående ovationer. Hun vil fortælle, hvordan hverdagen for en freelance operasanger ser ud. Hun tager os med på rejse i hovedpartier i værker af Richard Strauss, Wagner og Kurt Weill og på rejser mellem Berlin, København og London. Dette blander vi med fællessange om forårets komme.                 

27. april. Charlotte Andersson er vært.

25. maj. Henrik Friberg – Jeppe ved klaveret.  Henrik Friberg går på opdagelse i Højskolesangbogens univers af skønne sange – han er præst i Opstandelseskirken, og vil guide os gennem sange og tekster, som både bevæger og rører os. Henrik er begejstret for den danske sangtradition, men uden at afsløre for meget, vil der sikkert også blive sunget et par udenlandske sange.

29. juni. Charlotte er vært – vi synger sammen udenfor i Rytterskolens have.

   Arrangementer